Politica de rambursări și returnări

Formular retur

Informații despre rambursări și returnări

General

In conformitate cu legislatia aplicabila in materie (O.U.G. nr. 34/2014), orice cumparator, persoana fizica, are dreptul de a se retrage din contractual de achizitionare a produselor de pe site-ul fmcosmetice.ro, in termen de 14 zile calendaristice, fara a fi nevoit sa isi justifice decizia, cu respectarea urmatoarei politici de retur.

ATENTIE! Produsele trebuie sa fie sigilate! Costurile de retur sunt suportate de Dvs.

Perioada de retragere va expira la 14 zile.

Suport în cazuri de excepție

In cazul in care un produs a fost comandat sau livrat gresit (model, marime sau culoare gresita) sau s-a deteriorat ca urmare a transportului, acesta poate fi returnat sau schimbat doar in ambalajul original sigilat si prin completarea in intregime a formularului de retur. In termen de maxim 3 zile lucratoare veti fi contactat de un reprezentant bratari-preda.ro care va va oferi un raspuns cu privire la returnarea/schimbarea produselor.

Produse din Piele PREDA: brățări pentru femei și bărbați, brelocuri, portchei, curele de ceas și alte accesorii.

Magazinul on-line de accesorii si cadouri din piele naturală bratari-preda.ro dorește să vă ofere o modalitate de cumparare simpla si rapida.

Avantajele cumpararii de brățări, curele ceas, portofele, brelocuri de pe site-ul nostru sunt preturile mai mici decât cele ale magazinelor, precum și confortul de a putea cumpăra fără a vă deplasa la un magazin sau altul. Produsele brățări, curele ceas, portofele, brelocuri, etc) și accesoriile pe care bratari-preda.ro le ofera spre vanzare sunt produse de calitate realizate manual de echipa noastră.

Folosește cuponul NEW20 la prima comandă și ai

X